TAEKWONDO – Otvoreni kup BiH 2023

TAEKWONDO – Otvoreni kup BiH 2023

Centar za edukaciju i istraživanje u saradnji sa Teakwando klubom organizuje veliki sportski događaj 24.6.2023. godine, iz oblasti sportske discipline tekvando. Naime, organizuje se „TAEKWONDO – Otvoreni kup BiH 2023“ koji predstavlja veliki događaj iz oblasti sporta na državnom ali i internacionalnom nivou. Prema očekivanjima učešće na događaju će uzeti između 400 – 600 takmičara različitih kategorija a možda i više u kategorijama vrtičani, mlađi kadeti, kadeti, juniori, seniori – muškarci i žene. Kup će okupiti takmičare različitih zemalja, međutim, obzirom na pravila Saveza bodovi stečeni tokom takmičenja priznati će se samo takmičarima iz BiH za rang listu u okviru Saveza. Mogućnost za učešće pruža se i internacionalnim takmičarima iz razloga što je riječ o otvorenom kupu čime imaju mogućnost da pokažu svoje vještine, učestvuju u takmičenju, ostvare plasman ali stečeni bodovi ne računaju se za rangiranju u okviru zemlje iz koje dolaze.

Događaj je takmičarskog karaktera, i takmičarski dio će početi od ranih jutarnjih časova. Ističemo još jednom da će učestovati između 400 i 600 učesnika svih uzrasnih kategorija.

Ovim putem Vas pozivamo da svojim prisustvom podržite našu aktivnost i posjetite događaj „TAEKWONDO – Otvoreni kup BiH 2023“ tokom svečanog otvaranja u subotu, 24.06.2023. godine u 09:00 časova u Sali Gimnazije „Vaso Pelagić“ – adresa Trg pravde 3 kada su predviđene uvodne riječi organizatora.

Za sve druge informacije slobodno nas kontaktirajte putem telefona 065 994 399.